[ X ]
[ X ]
Important16 Aprilie 2021 07:00

Președinte de partid: Noi am apărut pe arena politică nu pentru câțiva ani, ca să „rupem” o dată și apoi să plecăm în istorie…

Alexandru Oleinic, președintele Partidului Popular din Republica Moldova (PPRM) a declarat că, PPRM nu s-a lăsat atras în interminabilele războaie politice, declanșate fie între partide, fie între ramurile puterii, informează TRIBUNA.

„Noi mergem consecvent spre scopul nostru, care este clar formulat și descris și în programul partidului – „CREDE în MOLDOVA!” Pentru că a „CREDE în MOLDOVA”  înseamnă a respecta voința poporului, a oferi copiilor acces la studii gratuite, dar de calitate, înseamnă a crește, printr-o bună educație, generații de buni specialiști, oameni de o cultură și de o moralitate înaltă, cetățeni devotați Republicii Moldova”, a declarat Oleinic, în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA.

El a mai spus că, PPRM rămâne încrezător că – cetățenii, în special tinerii, care astăzi pleacă peste hotarele Republicii Moldova, vor reveni la baștină, pentru a schimba societatea din care au plecat și imaginea Republicii Moldova în lume – și nu vor uita că este baștina unde s-au născut, unde au mers la școală și în care îi așteaptă părinții și bunicii.

„Vorbind despre participarea la diferite scrutine, la lupta pentru funcții și altele, vreau să constat că majoritatea partidelor de la noi anume în acesta își văd rostul existenței. Noi, cei de la Partidul Popular, avem o altă abordare – să facem pentru oameni cât mai multe lucruri bune, să le ușurăm viața, iar aprecierile vor veni de la sine. La urma urmei, puterea unui partid nu este în numărul de deputați în Parlament sau într-un consiliu raional/local, dar  în valorile promovate, în puterea de cultivare și de realizare a lor. Aceasta-i important, iar mandatele sau voturile vor veni cu timpul”, a precizat președintele PPRM.

Totodată, el a menționat că, PPRM a venit pe arena politică pe termen lung. „Noi am apărut pe arena politică nu pentru câțiva ani, ca să „rupem” o dată și apoi să plecăm în istorie… Am apărut ca să perpetuăm ideea de normalitate și de bunăstare”, a conchis Oleinic.

 

Cristina Jicol

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...