[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news15 Aprilie 2021 16:43

Pavel Filip: Gata. Ne-au fericit și cu dizolvarea. Ca prin minune, s-au rezolvat și toate problemele

„Gata. Ne-au fericit și cu dizolvarea. Ca prin minune, s-au rezolvat și toate problemele”. Declarația aparține liderului Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, în urma deciziei Curții Constituționale (CC), informează TRIBUNA.

„Cine crede însă că aici se încheie războiul politic greșește amarnic. Abia începe episodul doi. Și dacă până acum unii au strigat „anticipate”, iar alții au strigat „guvern”, să nu credeți că de azi încep discuțiile despre vaccin și securitate națională. Nu”, notează Filip, pe Facebook.

„Și în continuare țara e într-o mare criză” – declară democratul.

„Oamenii ne mor. Personal am pierdut 2 membri de familie și câțiva colegi. Alții încă mai luptă cu virusul. Licitația pentru cumpărarea vaccinului a eșuat. La frontiera țării noastre au loc mobilizări îngrijorătoare de trupe și muniții. Alte țări deja ies din această criză, Republica Moldova rămâne blocată. De 2 ani deja doar lupte politice și nimic pentru oameni. Dar pe cine interesează asta?”, adaugă Filip.

Tot el spune că ar vrea să creadă în ipoteza că anticipatele vor salva țara și că se va bucura dacă așa va fi. „Dar știu că în următorul Parlament se vor regăsi aceleași partide acuzate azi de corupție. Chiar dacă Parlamentul a fost sancționat azi prin dizolvare pentru acțiuni care nu îi pot fi imputate Legislativului, ziua de azi desigur că poate fi calificată drept o victorie a Președinției în conflictul cu Parlamentul, dar e o victorie a lui Pirus. Căci ce fel de victorie e cea în care ai rămas singur să te bucuri de ea?”, susține democratul.

Mihaela Conovali

 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...