[ X ]
[ X ]
Important15 Aprilie 2021 09:00

(ACUM UN AN) Şedinţă de lucru la Preşedinţie

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 15 aprilie 2020.

 
Şedinţă de lucru la Preşedinţie

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentelor dedicate aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Premierul – la şedinţa Punctului Focal

Premierul Ion Chicu a participat la ședința Punctului Focal pentru prevenirea și controlul epidemiei virusului COVID-19.

Întrevederea lui Igor Dodon cu Irina Vlah

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Bașcanul Autonomiei Găgăuze, Irina Vlah. Oficialii au discutat subiecte cu privire la viața social-economică a regiunii, inclusiv măsurile întreprinse de autoritățile locale în contextul prevenirii și combaterii infectării populației cu virusul COVID-19.

Şedinţă on-line a CUC a stării de urgență

Prim-ministrul Ion Chicu a condus ședința on-line a Centrului Unic de Comandă a stării de urgență. Conducătorii autorităților și instituțiilor publice implicate în administrarea situației epidemiologice au informat despre măsurile întreprinse și efectele acestora.

Şedinţa CSE

Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) s-a convocat în ședință on-line, aceasta fiind prezidată de Premierul Ion Chicu. Membrii CSE au examinat informația pregătită de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene referitoare la grupurile de cetățeni ai Republicii Moldova aflați în afara țării, care intenționau să ajungă acasă.

 

Sursa: Almanah Politic-2020

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...