[ X ]
[ X ]
Important14 Aprilie 2021 06:30

4 reguli – în loc de acele veșnice „3 scenarii”! Lider politic: Doar așa putem obține victoria națională

Mark Tkaciuk, unul dintre liderii Partidului „Congresul Civic”, a expus 4 principii pentru atingerea victoriei naționale. În opinia sa, aceste reguli pot înlocui cu succes acele veșnice „3 scenarii”, atunci când se vorbește despre crize politice și de viitorul țării, informează TRIBUNA.

Potrivit fondatorului „Congresului Civic”, pentru a ajunge la victorie națională, cetățenii ar trebui:

  1. Să nu voteze pentru cei care au furat miliardul și pe cei care colaborează cu ei;
  2. Să nu voteze demagogii, care au acaparat media și îi conving pe toți că nu au alternativă;
  3. Să nu-i voteze pe cei care încearcă să le cumpere votul;
  4. Să nu-i voteze pentru cei care nu au un plan concret de schimbare.

„Avem foarte puține motive pentru a fi optimiști. În ultimii ani, ocazie cu ocazie, an de an, cetățenii au pierdut, iar numărul perdanților a tot crescut: aceștia fiind cetățeni cu diverse convingeri”, a mai declarat Tkaciuk.

Politicianul a spus că, în ultimii 5 ani, numărul cetățenilor dezamăgiți în statalitatea moldovenească a crescut de câteva ori.

„Oamenii sunt dezamăgiți, ei s-au dezvățat să creadă în posibilitatea de a câștiga. Și, desigur că, fiecăruia îi poate apărea întrebarea: dar în Moldova în general e posibil de obținut victorie, victorie națională? Noi considerăm că e posibil!”, a subliniat el.

Concluzia lui Tkaciuk a fost că drumul spre victoria națională e să nu se calce pe aceeași greblă, să nu se ia bani și să nu se creadă cei care încearcă să acționeze fără plan.

1314

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...