[ X ]
[ X ]
Important13 Aprilie 2021 15:00

Un deputat al Platformei DA s-a adresat Guvernului. Iată ce conține demersul!

Deputatul Platformei DA, Liviu Vovc susține că din informațiile primite din interiorul Guvernului, Executivul intenționează să nu mai achite indemnizația unică de 16000 lei cadrelor medicale infectate cu COVID-19. La fel, parlamentarul anunță că a transmis un demers Guvernului, informează TRIBUNA.

„Deși unii doreau să anuleze indemnizația unică de 16000 lei cadrelor medicale infectate cu COVID-19 încă anul trecut, în decembrie, prin presiune în Parlament, am reușit menținerea achitării indemnizației și pentru anul 2021. În ianuarie au fost alocate mijloace financiare pentru 1685 cadre medicale, iar în martie a avut loc o nouă alocare pentru încă 3510”, susține Vovc, pe Facebook.

Tot el anunță că astăzi a transmis un demers Guvernului prin care a solicitat informații oficiale cu privire la numărul cadrelor medicale infectate care încă nu au beneficiat de indemnizație și când ar urma să fie alocate mijloacele financiare pentru achitarea acesteia.

„Eu încă sper că actuala pandemie a convins întreaga clasă politică despre cât de important este sistemul medical și că doctorii trebuie să fie susținuți pe toate căile posibile”, a adăugat parlamentarul.

 

Mihaela Conovali

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...