[ X ]
[ X ]
Important12 Aprilie 2021 11:22

„Moldovagaz”: Peste 4000 de persoane s-au adresat de la începutul lunii aprilie la Centrele relații cu consumatorii

Peste 4000 de persoane s-au adresat de la începutul lunii aprilie la Centrele relații cu consumatorii (CRC) ale „Moldovagaz” din capitală și regiunile țării. Potrivit serviciului relații publice al întreprinderii, cel mai mare număr de vizite, și anume aproape 1500, este înregistrat la Chișinău, informează TRIBUNA.

Totodată, în cazul centrului respectiv este valabil și serviciul de programare preventivă pentru consumatori. Pentru a se folosi de aceasta opțiune este necesar să fie apelat numărul unic 1304 și să fie informat operatorul referitor la data și ora preferabilă de venire, după ce consumatorului îi va fi oferit codul de înregistrare.

După venirea la centru la ora stabilită, consumatorul urmează să introducă codul său în terminalul rândului electronic, să primească un tichet cu indicarea numărul ghișeului operatorului care îl așteaptă și, astfel, să exercite opțiunea de deservire prioritară. În cazul în care consumatorul și-a uitat numărul de înregistrare, el urmează să apeleze încă o dată la numărul 1304 și după ce îi va comunica operatorului numele și prenumele, precum și data și ora programării, îl va primi din nou.

Noul serviciu îi va permite consumatorului nu numai să-și planifice optim ziua și agenda sa, dar și să fie redus semnificativ timpul petrecut în centru. Aceasta se datorează faptului că în cadrul înregistrării telefonice operatorul clarifică împreună cu consumatorul toate detaliile, legate de vizita sa, și astfel va putea pregăti în prealabil toate informațiile sau documentația necesară.

Programul de lucru al Centrului relații cu consumatorii din capitală este în zilele de luni, marți, joi și vineri de la orele 8.00 până la 18.00, în ziua de miercuri de la 08.00 până la 20.00, iar în ziua de sâmbătă de la 08.00 până la 13.00. Toți angajații sunt asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. La intrare și în încăperi sunt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mâinilor pentru consumatori.

„Îndemnăm vizitatorii centrelor să respecte cu strictețe normele de distanță sanitară de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu” – menționează „Moldovagaz”.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...