[ X ]
[ X ]
Important8 Aprilie 2021 09:00

(ACUM UN AN) Anunţul PAS

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 8 aprilie 2020.

 Mesaj de condoleanţe familiei lui Valeriu Muravschi 

Președintele Igor Dodon, Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministrul Ion Chicu au venit cu un mesaj de condoleanțe adresat familiei ex-Prim-ministrului Valeriu Muravschi, în legătură cu decesul acestuia.

Solicitarea Platformei „DA”

Platforma „DA” a cerut transparență în achizițiile publice în ceea ce ţine de cele necesare activităţii medicilor și s-a declarat solidară cu producătorii autohtoni.

Întrevederea lui Igor Dodon cu Victor Gaiciuc

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu generalul de divizie, Victor Gaiciuc, președintele Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova, consilier pe probleme de apărare și securitate națională, secretarul Consiliului Suprem de Securitate.

Anunţul PAS

Partidul Acțiune și Solidaritate a anunţat că, timp de o săptămână, a adunat 146 mii lei de la peste 60 donatori în Fondul Solidarității, prin care și-a propus să ajute personalul medical din prima linie în lupta cu COVID-19.

Scrisoarea tinerilor din Platforma „DA” 

Tinerii Platformei „Demnitate și Adevăr” au trimis o scrisoare Comisiei Naționale pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, prin intermediul căreia au solicitat să se examineze posibilitatea stopării alocării surselor prevăzute pentru reparaţia Complexului Memorial „Eternitate”.

Campania PDM

Partidul Democrat din Moldova a lansat o campanie de colectare de fonduri și asistență pentru susținerea lucrătorilor medicali – „Împreună pentru doctori”.

Preşedintele – la şedinţa CUC

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, după şedinţa Centrului Unic de Comandă (CUC), a anunțat despre noi măsuri care urmau să fie impuse la Soroca, unde era stabilită carantina.

Întrevederea şefului statului cu medicii-savanți

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a avut o întrevedere cu un grup de medici-savanți din Moldova, cu experiență administrativă, cu care a discutat situația legată de pandemia cu coronavirus, precum și mai multe propuneri de prevenire și combatere a virusului de tip nou COVID-19.

 

Sursa: Almanah Politic-2020

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...