[ X ]
[ X ]
Important7 Aprilie 2021 15:00

Analist politic: Atât timp cât nu sunt elucidate toate detaliile crimelor, cu pedepsirea autorilor, istoria va avea tendința să se repete

Analistul politic Dionis Cenușă s-a referit la evenimentele din 7 aprilie 20019 și a remarcat faptul că „în ultimii 12 ani așa și nu au fost găsiți și pedepsiți toți vinovații de executarea unei torturări în masa a protestatarilor, soldate cu victime”, informează TRIBUNA.

„Nu au fost identificați organizatorii protestelor violente (celor de pe 7 aprilie, căci pe 6 aprilie totul era pașnic). Unii din cei care au luat decizii atunci cresc în sondaje”, a adăugat expertul, pe Facebook.

Potrivit spuselor sale, în ultimii 7 ani nu s-a dus până la capăt investigarea și pedepsirea responsabililor de comiterea fraudei bancare. Unii dintre cei care au legătură cu autorii sunt în Parlament.

„Atât timp cât nu sunt elucidate toate detaliile crimelor, cu pedepsirea autorilor, istoria va avea tendința să se repete, într-o formă sau alta, mai devreme sau mai târziu”, a conchis Cenușă.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...