[ X ]
[ X ]
Breaking news29 Martie 2021 16:15

Platforma DA: Noi am auzit cererea șefului statului ca Guvernul să interzică exportul de grâu din rezerva de stat. E pusă problema un pic incorect

„Niciun kg de grâu din rezerva de stat nu a fost exportat din țară. Noi ne-am autosesizat sâmbătă fără mult show, am făcut o anchetă amplă cu privire la situația legată. Putem să spunem că am conectat și serviciile speciale, în măsura posibilităților la acest subiect”. Declarația a fost făcută de deputatul Platformei DA, Alexandru Slusari, informează TRIBUNA.

„Noi am auzit astăzi anunțul doamnei președinte ca Guvernul să interzică exportul din rezerva de stat. Este pusă problema un pic incorect, deoarece rezerva de stat nu poate să se ocupe cu exportul”, a precizat Slusari.

„Este foarte important ca procedura reîmprospătării grâului din rezerva de stat să fie foarte transparentă”, a adăugat deputatul.

La fel, Slusari a declarat că subiectul va fi abordat, mâine, la ședința a Consiliului Suprem de Securitate (CSS), iar directorul Agenției Rezerve Materiale a Ministerului Afacerilor Interne urmează să fie audiat în cadrul Comisiei parlamentare agricultură și industrie alimentară.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...