[ X ]
[ X ]
Breaking news16 Martie 2021 19:01

Pavel Filip: Nici nu vreau să iau în calcul că noul candidat va cere iar zero voturi în Parlament

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip regretă că Președintele țării, Maia Sandu, nu a discutat desemnarea lui Igor Grosu la funcția de Prim-ministru în cadrul consultărilor de astăzi, transmite TRIBUNA.

Pavel Filip punctează că era clar că avea acest scenariu pregătit din timp, dar e bine că s-a scăpat de candidatul propus de PSRM și Partidul Șor.

“”A consulta” înseamnă “A întreba, a cere o părere, un sfat; A se sfătui cu cineva”. Partea bună e că am scăpat de un eventual candidat al majorității Dodon-Șor.

Cât despre noul candidat, nu am înțeles încă dacă de data aceasta vorbim de un guvern pe bune sau și acum ni se va cere să nu-l votăm. NICI NU VREAU SĂ IAU ÎN CALCUL POSIBILITATEA CĂ NOUL CANDIDAT VA CERE DIN NOU ZERO VOTURI, PENTRU CĂ ȚARA NU VA SUPRAVIEȚUI FĂRĂ UN GUVERN FUNCȚIONAL”, punctează Filip.

De asemenea, democratul spune că nu e loc de jocuri politice în pandemie.

“Dna președinte trebuie să fie sinceră cu cetățenii și să le spună clar încotro se îndreaptă și ce îi așteaptă. Nu e loc de jocuri politice în timp de pandemie. Acum, analizând lucrurile dintr-o parte, se pare că deal-ul, înțelegerea între Maia Sandu și Igor Dodon (despre care deja tot mai mulți vorbesc) a fost făcută din timp: s-au înțeles să meargă la anticipate.  Dar nu oricum: ci fără să-și asume responsabilitate pentru oamenii care mor în fiecare zi! Ei încearcă să fugă de răspundere, dar TOT EI vor fi responsabili de fiecare om pe care îl vom pierde în următoarele zile din cauza jocurilor politice! Personal sunt profund dezamăgit și dezgustat de înțelegerile ascunse și spectacolul pus în scenă azi, în timp ce țara arde, iar oamenii mor”, mai spune Pavel Filip.

Cristina Parfeni 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...