[ X ]
[ X ]
Breaking news15 Martie 2021 07:00

Deputat: Trebuie să înțelegeți - nu poți cere de la CSS rezolvarea problemelor, acest lucru îl poți cere doar de la un Guvern plenipotențiar

„Prieteni, vedem cu toții cum unui organ consultativ i se atribuie funcții de decizie sau, cel puțin, așa se dorește să se creadă. Poate sursele mass-media, nu din rea-voință, pun prea mare accent pe un Consiliu, al cărui rol este doar să informeze președintele despre tot ce se întâmplă în stat. Prieteni, trebuie să înțelegeți – nu poți cere de la CSS rezolvarea problemelor economice, nici depășirea crizei sanitare, nici rectificarea bugetului, nici avizare de legi, nici vaccin și nici instaurarea sau nu a stării de urgență. Aceste lucruri le poți cere doar de la un Guvern plenipotențiar”. Declarațiile au fost făcute de deputata Platformei DA, Inga Grigoriu, informează TRIBUNA.

În același timp – a spus ea – menținerea unui Guvern interimar cu oamenii lui Dodon acolo și să tot cauți modalități prin care să îi atribui mai multe competențe, oare la ce concluzii ar putea să ne ducă?

„Astăzi, ținând cont de situația pandemică și viteza de melc cu care se administrează vaccinul obținut din donații, este mai puțin periculos pentru cetățeni să le oferi o soluție palpabilă, decât această incertitudine. Decât să căutăm nod în papură și tot felul de chichițe prin care un Guvern pro-european să nu fie investit, mai bine ne-am gândi la oameni și prin ce trec ei acum. Iar oamenii, cei din spațiul real, cărora li se îmbolnăvesc membri ai familiei, numai la anticipate nu se gândesc, vă asigur”, a conchis Grigoriu.

Cristina Gurez 

 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...