[ X ]
[ X ]
Important7 Martie 2021 08:00

Alexandru Jizdan: Cel mai important este probabil faptul că astăzi deciziile în Partidul Democrat din Moldova sunt luate altfel

Cel mai important este probabil faptul că astăzi deciziile în Partidul Democrat din Moldova (PDM) sunt luate altfel. Declarația a fost făcută de secretarul general al formațiunii, Alexandru Jizdan, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, dacă înainte acest lucru însemna o hotărâre luată de câțiva oameni din conducere și comunicată ulterior ca fapt făcut, acum acest lucru se face în cadrul Consiliului Politic Național al PDM și la nivelul președinților de organizații.

„Toate inițiativele noastre, reformele, acțiunile planificate și proiectele au fost consultate cu oamenii noștri. La fel a fost luată decizia de a exclude pe unii membri care nu ne reprezentau, dar și momentul părăsirii alianței și retragerii miniștrilor PDM de la guvernare. Dialog și analiză, asta presupune luarea deciziilor importante. Toate au jucat un rol important în 2020, nu au fost simple, dar au ajutat ca partidul să supraviețuiască”, a declarat deputatul, în cadrul interviului pentru „Almanah Politic-2020”.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...