[ X ]
[ X ]
Important5 Martie 2021 16:00

Al cui e Guvernul Aureliu Ciocoi? Premierul interimar a spus-o tranșant!

Premierul interimar, Aureliu Ciocoi, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, a răspuns la întrebarea jurnalistului: „Totuși, aud de la politicieni guvernul lor, guvernul nostru – al cui e Guvernul Aureliu Ciocoi?”, informează TRIBUNA.

„Guvernul Aureliu Ciocoi este Guvernul Aureliu Ciocoi, pentru că, din moment ce suntem în interimat, trebuie să fim suficient de echidistanți ca să menținem măcar la nivelul guvernului un anumit echilibru în societatea noastră. Sau cel puțin guvernul să dea dovadă de maturitate și să nu se lase antrenat în disensiuni politice, pe care le urmărim în cadrul parlamentului. Dar nu este ușor”, a declarat Ciocoi.

La fel, Premierul interimar a ținut să adauge că, la moment, Guvernul este între ciocan și nicovală: „Și, credeți-mă, nu este un exercițiu ușor să menții echidistanța în ceea ce se întâmplă la ora actuală în R.Moldova. E o sarcină foarte dificilă, dar guvernul își are mandatul său, guvernul știe exact ce trebuie să facă și cum să facă și guvernul încearcă să se distanțeze la timp de orice influență politică, mai ales la ora actuală”.

La întrebarea dacă îi reușește să se distanțeze de politic, Aureliu Ciocoi a spus: „Da, cum vedeți, până la ora actuală, cu Doamne-ajută, am reușit”.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...