[ X ]
[ X ]
Breaking news4 Martie 2021 16:08

Comisia economie, buget și finanțe a Parlamentului are un nou președinte

Deputatul Fracțiunii parlamentare PSRM, Petru Burduja, a fost inclus în componența Biroului permanent al Parlamentului, informează TRIBUNA.

Potrivit Hotărârii adoptate, astăzi, în cadrul ședinței plenare a Legislativului, Petru Burduja l-a înlocuit în funcția de membru al Biroului permanent pe Vladimir Golovatiuc, Fracțiunea parlamentară PSRM, care a renunțat la mandatul de deputat începând cu 20 ianuarie 2021.

Printr-o altă Hotărâre, Pentru Burduja este numit în funcția de președinte al Comisiei economie, buget și finanțe, deținută anterior de Vladimir Golovatiuc.

Totodată, Oleg Lipskii, Fracțiunea PSRM este numit vicepreședinte al Comisiei economie, buget și finanțe, iar deputatul din aceeași fracțiune Grigorii Guzun – membru al acesteia.

În conformitate cu Regulamentul Parlamentului, Biroul permanent se formează, ținând-se seama de reprezentarea proporțională a fracțiunilor în Parlament. Din el fac parte, din oficiu, Președintele Parlamentului şi vicepreședinții. Numirea și alegerea în comisiile permanente la fel se face ținându-se seama de reprezentarea proporțională în Parlament.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...