[ X ]
[ X ]
Important2 Martie 2021 07:00

Vicepreședinte de partid: Cu cât mai aproape de 23 martie și cu cât mai claustrală instituția prezidențială, cu atât mai mari șansele instaurării…  

„Dacă pandemia ne ține în izolare sau încorsetați în reguli de protecție și frică în raport cu răul ce s-ar putea să se întâmple celor apropiați, politica de la Chișinău ține oamenii cu rațiune în exil spiritual și într-o uimire în crescendo care spune: „Cum e posibil? Cum e posibil să ne pomenim cu atâta iresponsabilitate și lipsă de competență politică?””. Declarația a fost făcută de Daniela Bodrug, vicepreședinta Partidului Mișcarea Populară Antimafie, informează TRIBUNA.

 Potrivit spuselor sale, nu se va sfârși cu bine criza aceasta, deoarece abordarea dionisiacă a situației politice de către președintele RM are la bază, în mod firesc, infantilismul – fapt care va da tot mai multă putere sceleraților.

„Momentele politice potrivite de a dărâma construcția Dodon-Shor au fost ratate cu desăvârșire, atât în iunie 2019, cât și în decembrie trecut. Acum, insistența în greșeală adâncește problema, deoarece în momentul în care nu ai slăbit prin nicio acțiune proprie dușmanul și mai și ieși din câmpul constituțional, nu faci nimic altceva decât să-i îndreptățești declarațiile cazuistice. Când Legea este încălcată de o persoană politică compromisă efectul public este aproape zero, când greșește repetat și conștient o persoană publică care întotdeauna a pretins a fi corectă, efectul este doar în favoarea criminalilor”, a menționat Bodrug, într-un comentariu pe Facebook.

Politiciana a subliniat că: „Cu cât mai aproape de 23 martie și cu cât mai claustrală instituția prezidențială, cu atât mai mari șansele instaurării, în timpul apropiat, a unei crize gordiene sau, peste doi ani, a unui Guvern eminamente de stânga”.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...