[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Februarie 2021 10:41

"Franzeluța" S.A. ține pasul inovațiilor și cerințelor pieței!

“Franzeluța” S.A. ține pasul inovațiilor și cerințelor pieței! Întreprinderea investește permanent în linii de fabricaţie, în procesele tehnologice, materii prime şi în calitatea produselor, având o poziționare demnă în mediul concurențial existent. O dovadă în acest sens este și ultima achiziție de acum jumătate de an – linia de producere a chiflelor de tip „Ciabatta” și a „Urechiușelor”, transmite TRIBUNA.

Întreprinderea menționează că s-a străduit să afle secretele brutarilor italieni, astfel încât să poată oferi un produs identic celui veritabil.

„Mai mult, îți dăm posibilitatea de a o coace la tine acasă! Asta pentru că acest produs se comercializează în stare precoaptă/congelată și mai necesită foarte puţin timp până la faza finală de gătire. Pentru ca totul să îţi iasă ca la carte, este foarte importantă dezgheţarea lor în prealabil! Astfel, în doar câteva minute (10-15 min.), gospodinele pot pune pe masă cele mai savuroase chifle Ciabatta, fără prea mult efort şi risipă de timp. Ai și posibilitatea de a alege între o ciabatta clasică şi una cu seminţe”, punctează întreprinderea.

Cristina Parfeni

 

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...