[ X ]
[ X ]
Important23 Februarie 2021 17:11

„Șor” și „Pentru Moldova”: Reiterăm poziția noastră privind necesitatea învestirii unui guvern cu atribuții depline

„Hotărârea Curții Constituționale confirmă ceea ce era evident. Președintele Maia Sandu a încălcat vădit și conștient norma constituțională, ceea ce reprezintă un abuz grav și un precedent periculos. Din păcate, această practică vicioasă, când interesele de grup și de partid prevalează în raport cu Legea și practica juridică, capătă noi proporții și riscă să spulbere și ultima umbră de încredere în instituțiile statului și în procesul democratic”, se arată în Declarația Platformei parlamentare „Pentru Moldova” și a fracțiunii Partidului „ȘOR” cu privire la hotărârea de astăzi a Curții Constituționale, informează TRIBUNA.

„Sperăm că, după această hotărâre, președintele Maia Sandu și fracțiunea-anexă din Parlament își vor revizui atitudinea și vor da dovadă de maturitate politică, astfel încât să punem punct acestei crize complicate și să revenim în albia normalității”, spun parlamentarii.

„Reiterăm poziția noastră privind necesitatea învestirii unui guvern cu atribuții depline, care să-și asume imediat responsabilitatea pentru soluționarea problemelor stringente cu care ne confruntăm”, se arată în aceeași Declarație.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...