[ X ]
[ X ]
Important14 Ianuarie 2021 09:00

(ACUM UN AN) Şedinţa Consiliului Republican al PSRM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 14 ianuarie 2020. 

Şedinţa Consiliului Republican al PSRM 

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a examinat, în cadrul şedinţei Consiliului Republican, situaţia politică actuală la acel moment şi perspectivele pentru 2020.

„Congresul Civic” – înregistrat oficial

Partidul Acțiunii Comune „Congresul Civic” a fost înregistrat oficial de către Agenția Servicii Publice (ASP).

Discuţia lui Igor Dodon cu Vadim Ceban

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Vadim Ceban, Președintele Consiliului de Administrație al S.A. „Moldovagaz”.

Oleg Vasnețov la Preşedinţie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon comunică despre o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov.

Iniţiativa deputaţilor PAS   

Deputații fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Blocul ACUM”, Lilian Carp și Galina Sajin au anunțat că au înregistrat un proiect de lege ce va spori transparența decizională a Parlamentului.

Întrevederea lui Alexandru Flenchea cu Claus Neukirch 

Viceprim-ministrul pentru reintegrare, Alexandru Flenchea a avut o întrevedere de lucru cu Șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Claus Neukirch. În cadrul ședinței, interlocutorii au purtat discuții cu privire la prioritățile și planurile pentru anul 2020.

Apelul Platformei DA

Platforma Demnitate şi Adevăr a lansat un apel către forţele politice democratice privind identificarea unui candidat apartinic comun în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2020.

Colindători la Preşedinţie 

Cu prilejul sărbătorii Sfântul Vasile și Anul Nou pe stil vechi, o ceată de colindători de la Corul de Tineri al Catedralei Mitropolitane din Chișinău, au venit la Președinție pentru a colinda și semăna.

Discuţia lui Igor Dodon cu Pavel Voicu

În calitate de președinte al Consiliului Suprem de Securitate, Igor Dodon a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu în cadrul căreia s-a discutat despre situația infracțională, inclusiv crimele grave, precum și statistica cu privire la numărul de accidente rutiere, pentru perioada 2019-2020.

 

Sursa: Almanah Politic

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...