[ X ]
[ X ]
Important13 Ianuarie 2021 16:11

Direcția regională Centru a Poliției de Frontieră, la raport. Care sunt prioritățile pentru 2021?

Pe parcursul anului 2020 Direcția regională Centru a respectat cu rigoare și responsabilitate, atribuțiile în baza cărora și-a desfășurat activitatea, respectiv IMPLICARE – RESPONSABILITATE – VIZIUNE. Un atu semnificativ a fost înregistrat de către medicii din cadrul Centrului Medical al Direcției, care au demonstrat o implicare activă și profesionistă în lupta cu COVID-19, informează TRIBUNA.

Ținând cont de faptul că DR Centru este o subdiviziune nou creată – activitatea ei a vizat și a derulat cu succes misiunea de asigurare a continuității, de menținere a proceselor implementate în vederea realizării scopului stabilit, în deosebi prin deservire auto, tehnico-materială, capacitate de reacție în caz de necesitate în vederea acordării ajutorului practic în alte subdiviziuni, asigurarea pazei și accesului pe teritoriu, asigurare medicală și promovarea imaginii prin intermediul secțiilor de profil.

În perioada prenotată, au fost suplinite locurile vacante cu 50 de persoane angajate, fiind efectuate schimburi de experiențe în teritorii prin detașări și instruiri în domeniul managemanului situațiilor de criză la frontieră și gestionarea lor pentru asigurarea eficientă a securității pe sectoarele de responsabilitate.

O prioritate pentru anul 2021 rămâne a fi dezvoltarea continuă a personalului, o componentă importantă în consolidarea capacităților instituționale ale Direcției. Totodată, printre obiectivele propuse pentru anul curent este optimizarea serviciilor medicale, suplinirea locurilor vacante din cadrul Sectoarelor de responsabilitate ale Direcției, majorarea salariilor, ect.

La finalul ședinței reprezentantul IGPF, Alexei Brăduceanu, alături de șeful Direcției regionale Centru, Vladislav Harjevschi, au adus mulțumiri tuturor angajaților din cadrul Direcției, pentru gestionare eficientă în activitate și aprecieri Centrului Medical pentru efortul incontestabil în lupta cu virusul.

Cristina Gurez

 

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...