[ X ]
[ X ]
Important15 Decembrie 2020 09:21

Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de o companie care efectuează comerțul cu ridicata a tehnicii IT

Consiliul Concurenței analizează notificarea depusă de către „Ultra Electronic” SRL cu referire la preluarea activelor întreprinderii „Profitprim” SRL, informează TRIBUNA.

Compania „Ultra Electronic” SRL își desfășoară activitatea pe piața comerțului cu ridicata a calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-lui, iar compania „Profitprim” SRL este activă pe piața comerțului cu amănuntul în magazinele specializate a tehnicii de uz casnic, telefoanelor mobile, calculatoarelor și accesoriilor.

În vederea stabilirii compatibilităţii concentrării economice cu mediul concurenţial normal, autoritatea de concurenţă va analiza operaţiunea notificată, în conformitate cu Legea Concurenţei nr.183 din 11.07.2012 şi Regulamentul privind concentrările economice, Aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Concurenţei nr.17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenţei este interesat în obţinerea observaţiilor şi punctelor de vedere de la agenţii economici terţi referitor la modul în care concentrarea economică ce urmează a se realiza, afectează sau poate afecta concurenţa de pe piaţa dată.

Observaţiile şi punctele de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax, la numărul: 022 27 37 43, prin e-mail, la adresa: office@competition.md sau prin poştă la următoarea adresă: Consiliul Concurenţei, MD-2001, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 73/1.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...