[ X ]
[ X ]
Important3 Decembrie 2020 17:01

Șor: S-a făcut primul pas pentru construcția MoldovaLand și BasarabiaLand pe terenul Stadionului Republican

Parlamentul a votat joi, 3 decembrie, legea ce prevede revenirea terenului fostului Stadion Republican în proprietatea statului, prevăzând expres că pe acel loc vor putea fi construite doar obiective sportive și culturale. Astfel, a fost făcut primul pas pentru realizarea proiectului propus de liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor privind construcția pe acest teren, informează TRIBUNA cu referire la Partidul „Șor”.

Ilan Șor califică votul Parlamentului drept o „victorie importantă”. „Astăzi am obținut o victorie importantă. Terenul Stadionului Republican a revenit în proprietatea statului. Iar la propunerea deputaților Platformei „Pentru Moldova”, a fost introdus un amendament important și anume că acest teren rămâne în proprietatea publică a statului și aici pot fi construite exclusiv obiective sportive, culturale”, a scris Ilan Șor.

El a menționat că, acesta este primul pas în realizarea ideii sale de a construi în locul stadionului MoldovaLand și BasarabiaLand, un centru sportiv, educativ și de agrement de anvergură.

„Sunt convins că acest proiect va deveni o mândrie a Moldovei. Iar noi îl vom realiza în cel mai scurt timp”, a punctat Ilan Șor.

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...