[ X ]
Important21 Noiembrie 2020 15:00

Fruntaș al PAS: „Curățenia generală a început!”

Rosian Vasiloi, șef al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în Guvernul Sandu, membru al Biroului Permanent Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), a venit cu un mesaj de mulțumire în adresa celor care au votat Maia Sandu la 15 noiembrie curent și a subliniat că a început „curățenia generală”, informează TRIBUNA.

„Da! Sistemul structurilor de forță nu are dreptul să facă politică, dar are dreptul la democrație, libera exprimare și la vot! Pentru că sunteți și voi cetățeni ai acestei țări, care merită să fie protejați și apreciați. Sunteți copii, părinți, soți și soții, pe care cineva îi așteaptă acasă”, a declarat el, adăugând că-l bucură faptul că sunt oameni în sistem cărora nu le este frică și vorbesc despre cum au fost presați sa se împlice în anumite actiuni în timpul campaniei electorale și nu doar.

Totodată, Vasiloi a îndemnat la consolidarea forțelor: „Așa cum a spus și Doamna Președintă, Comandant al Forțelor Armate, țara este a oamenilor nu a lor și nici a noastră, de aceea prin consolidare și forțe comune vom reuși să punem legea în capul mesei!”. „Curățenia generală a început! Știu că în continuare sunteți presați, pentru că oamenii lui Dodon sunt slabi ca și el, ei nu știu să piardă cu demnitate, și să plece din funcții cu capul sus. Eu vă rog să aveți răbdare, am făcut un PAS important și urmează o altă etapă. Toți cei care au admis fărădelegi, scheme de contrabandă, hoție, falsuri și corupție vor răspunde”, a adăugat fostul șef IGPF, subliniind: „Împreună suntem o forță și vom reuși, iar sarcina noastră comună este ca să muncim pentru a consolida societatea și să recăpătăm încrederea oamenilor într-un viitor mai bun!”.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...