[ X ]
Important21 Noiembrie 2020 13:53

Avia Invest a reacționat la recentele acuzații ale lui Veaceslav Platon

Compania „Avia Invest” se declară consternată de recentele acuzații ale controversatului om de afaceri, Veaceslav Platon, informează TRIBUNA cu referire la o declarație de presă a companiei.

Compania Avia Invest declară drept falsuri absolute toate afirmațiile lui Platon în cadrul unui interviu pentru un portal informațional, legate de relațiile „Avia Invest” cu o companie de asigurări, precum și cu politicienii din Republica Moldova.

“Constatăm cu îngrijorare că după ce autoritățile statului au eșuat în tentativele de preluare forțată și ilegală a companiei „Avia Invest”, atacurile sunt continuate de Veaceslav Platon, cunoscut nu doar în Republica Moldova pentru metodele sale care nu au nimic în comun cu regulile mediului de afaceri. Catalogăm aceste declarații și atacuri din partea lui Veaceslav Platon drept o încercare a acestuia de a obține, pe căi ilegale, resurse financiare care nu-i aparțin de drept. Cel mai probabil, Veaceslav Platon încearcă să agonisească veniturile ratate în cei câțiva ani de pușcărie, însă compania „Avia Invest” nu va ceda în fața presiunilor și este pregătită să facă față tuturor atacurilor, apelând inclusiv la instanțele și curțile de arbitraj internaționale”, afirmă sursa.

Cristina Pendea

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...