[ X ]
Important20 Noiembrie 2020 17:21

Primarul capitalei, la discuții cu președintele Curții de Conturi

Primarul general al capitalei, Ion Ceban a avut o discuție cu președintele Curții de Conturi, Marian Lupu, unde au fost abordate mai multe subiecte, transmite TRIBUNA.

Primarul Ceban a mulțumit pentru misiunile de audit realizate în cadrul structurii Primăriei Chișinău și a dat asigurări că toate neconformitățile și recomandările efectuate de către specialiști sunt luate în calcul pentru îmbunătățirea activității Primăriei.

„La fel, am convenit să continuă misiunile de audit inițiate și planificăm altele noi. O misiune de Audit financiar complex pentru anii 2018, 2019 si 2020 este foarte necesară de realizat și am convenit să fie începute lucrările cât mai curând. La fel, îmi doresc ca asupra activității mai multor direcții și întreprinderi să fie efectuate audituri, mai ales la acele entități unde ne propunem în viitorul apropiat să investim pentru modernizare. Aș vrea ca aceste acțiuni să înceapă la Î.M. „Piața Centrală”, Regia „EXDRUPO”, Î.M. „Lumteh”, Î.M. „Regia Autosalubritate”, Î.M. Asociația de Gospodărire „Spații verzi”. Vreau claritate în planurile de acțiuni a tuturor întreprinderilor și direcțiilor municipale”, menționează Ion Ceban.

Cristina Parfeni 

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...