[ X ]
[ X ]
Important3 Noiembrie 2020 11:59

Vlad Țurcanu pleacă din conducerea PUN și din politică. Are legătură cu rezultatul în prezidențiale?

Vlad Țurcanu, care a deținut până acum funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale (PUN), anunță că pleacă din partid, dar și din politică. Potrivit spuselor sale, decizia nu are nicio legătură cu rezultatul înregistrat de candidatul partidului în alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent, informează TRIBUNA.

„Am așteptat să se încheie campania electorală ca să vă pot comunica tuturor că m-am retras din PUN și din activitatea politică. Sâmbătă mi-am înștiințat și colegii despre această decizie a mea pe care o luasem de ceva timp. Am vrut să arăt că n-are nicio legătură cu rezultatul electoral al candidatului PUN, ci cu lucruri care s-au petrecut mai înainte”, a comunicat Țurcanu.

Totodată, a adus mulțumiri tuturor celor care au avut încredere în el. „Îi rog să mă scuze pe cei pe care i-am implicat în treburi de care acum sunt nevoit să mă despart. Rămân, bineînțeles, în spațiul public, pentru a promova valorile în care cred și care fac parte din mine”, a adăugat fostul purtător de cuvânt al Președintelui.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...