[ X ]
Important28 Octombrie 2020 16:00

Trei lucruri curioase despre un candidat la șefia statului: „A fost profesor universitar în șapte țări ale lumii”

Candidatul desemnat de Partidul Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu a dezvăluit care sunt „trei lucruri importante” despre sine, informează TRIBUNA.

„Unu – În Republica Moldova și pentru Republica Moldova s-a consacrat sportiv, academic și politic. Pentru republica noastră a evoluat la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996) și a câștigat multiple turnee internaționale, fiind medaliat cu argint la Cupa Europei din Lvov, Ucraina (1999).

Doi – A fost profesor universitar în șapte țări ale lumii și a publicat zece cărți în Republica Moldova, România, Germania, Statele Unite și Marea Britanie, cunoaște în profunzime mecanismele de dezvoltare ale umanității, sistemele politice, relațiile internaționale, actul de guvernare și administrare.

Trei – În funcția de Ministru al Tineretului și Sportului a început lupta cu corupția din sistem și a inițiat politici de reformare a domeniului, care rămân în continuare unice. În Parlamentul Republicii Moldova s-a afirmat ca o voce distinctă și curajoasă, înfruntând sistemul și reprezentând interesele cetățenilor”, a scris Țîcu, pe o rețea de socializare.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...