[ X ]
Breaking news27 Octombrie 2020 14:30

„Pro Moldova” a luat o decizie finală cu privire la prezidențiale. Pe cine susține

Deputatul „Pro Moldova”, Vladimir Cebotari anunță că, în urma unor consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a partidului, a fost luată decizia unanimă de a o susține pe candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la șefia țării, Maia Sandu, informează TRIBUNA.

„Guvernarea nu face nimic pentru oamenii simpli, i-a uitat pe timp de pandemie, i-a închis in case fără să le ofere un pachet social, le-a închis afacerile dar ia obligat să achite impozite, credite si chirii. Oamenii pleacă masiv din țară, nu își mai leagă viitorul de Republica Moldova. Țara și oamenii au nevoie de schimbare, iar schimbarea începe de la schimbarea guvernării. Acum trebuie să îl schimbăm pe Dodon”, scrie Cebotari, pe Facebook.

În acest fel, parlamentarul comunică: „Ieri am petrecut consultații cu colegii din Organizația Municipiului Chișinău a Partidului Pro Moldova. Decizia noastră unanimă este să mobilizăm masiv membrii noștri, simpatizanții noștri și să îndemnăm toți cetățenii să o votăm la funcția de Președinte al Republicii Moldova pe MAIA SANDU”.

Totodată, deputatul susține că funcția de Președinte al Republicii Moldova este una simbolică, de administrare a afacerilor externe dar și de numire în funcție a persoanelor care înfăptuiesc justiția. „Suntem convinși că MAIA SANDU va scoate țara din izolarea internațională în care a băgat-o Igor Dodon. Suntem convinși că MAIA SANDU nu va numi în funcții în justiție persoane compromise și corupte”, a conchis Vladimir Cebotari.

Mihaela Conovali  

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...