[ X ]
[ X ]
Important21 Octombrie 2020 13:45

Un nou model de Contract Colectiv de Muncă a fost agreat de  CNA şi sindicatul „Demnitate”. Detalii! 

Centrul Național Anticorupție (CNA) și sindicatul „Demnitate” au convenit asupra unui un nou Contract Colectiv de Muncă, informează TRIBUNA.

Documentul a fost semnat de către directorul Centrului Naţional Anticorupţie, Ruslan Flocea, şi presedintele  sindicatului „Demnitate”, Angela Otean.

Directorul CNA a subliniat că semnarea Contractului Colectiv de Muncă are un rol esențial pentru Centrul Naţional Anticorupţie, astfel reglementând raporturile sociale, clauzele privind condiţiile de muncă, salarizarea, dar și garanţiile organului sindical.

La rândul său, președintele Sindicatului „DEMNITATE”, Angela Otean, a mulțumit pentru implicare la toate etapele de negociere ale acestui, care vine să îmbunătățească condițiile de lucru ale angajaților Centrului în vederea exercitării eficiente și profesioniste a atribuţiilor de serviciu.

Sindicatul „Demnitate” este partenerul social al CNA, de peste 10 ani, perioadă în care ambele părţi au reuşit să promoveze un şir de avantaje şi garanţii sociale, menite să asigure drepturile social-economice ale angajaţilor Centrului.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...