[ X ]
Important13 Octombrie 2020 12:30

Premierul a prezidat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Pe agendă - lichidarea pagubelor produse de calamitățile naturale!

Premierul Ion Chicu a prezidat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Principalele subiecte de pe agendă au fost lichidarea pagubelor produse de calamitățile naturale din ultimul timp, dar și procesul de demolare a blocului cu 9 etaje din Otaci, prăbușit în iunie 2019, transmite TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, membrii Comisiei au decis alocarea a 2,2 milioane lei din Fondul de Intervenție al Guvernului pentru demolarea blocului avariat din orașul Otaci, str. Prieteniei 153. La ședință a fost aprobat și devizul de cheltuieli necesar pentru alocarea materialelor de construcție și efectuarea lucrărilor de lichidare a consecințelor intemperiilor din câteva localități din raioanele Criuleni, Soroca și Glodeni.

În total, pentru cele trei raioane au fost alocate 2 162 de foi de ardezie, 1 025 m2 țiglă metalică și 15,1 m3 de cherestea. Valoarea totală se ridică la 505 mii lei.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptări aveți de la Președintele RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...