[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important15 Septembrie 2020 06:30

Șeful „Moldovagaz” a lansat o platformă pentru a aduna „oameni, care vor să se implice în modernizarea țării”: Eu permanent caut co-echipieri

Vadim Ceban, președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, a decis să-și împărtășească ideile și opiniile cu publicul larg, prin intermediul unei noi platforme – blogul personal www.vadimceban.md, informează TRIBUNA.

„Am creat blogul ca o platformă, pe care voi împărtăși cu cei interesați gânduri și planuri. Lucrurile mari se fac în echipă și eu permanent caut co-echipieri. Trăim timpuri când peste fiecare dintre noi, zilnic, cad fluxuri imense de informație, și e din ce în ce mai dificil să păstrăm concentrarea pe priorități. În așa circumstanțe trebuie să reușim să formulăm și adoptăm obiective comune, care să ne transforme într-o echipă mare. Să ne determine să muncim împreună”, a menționat el, pe pagina web.

Astfel, Ceban a spus că își propune ca „blogul să devină o platformă pe care se vor aduna oameni, care vor să se implice în modernizarea țării”. „Cred că 1000 de oameni activi, inspirați și dedicați pot schimba Moldova. O pot transforma în țară industrial-dezvoltată, cu economie competitivă și infrastructuri dezvoltate. Și cred că în Republica Moldova sunt mult mai mulți așa oameni” – a conchis șeful „Moldovagaz”.

Blogul lui Vadim Ceban include rubricile „Despre mine”, „Articole recente” și „Gânduri pe scurt”.

Primul articol publicat este intitulat „Moldovagaz – amenințări și oportunități”.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...