[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news15 Septembrie 2020 15:45

Mai multă transparență în procesul de formare a prețurilor la medicamente!  AMDM și SPCSB au semnat un acord de cooperare!

Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale (AMDM) și Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor (SPCSB) au semnat, astăzi, un Acord de Cooperare privind combaterea spălării banilor în domeniul medicamentului și dispozitivelor medicale, informează TRIBUNA.

Potrivit lor, obiectivul acestui acord este de a asigura transparența procesului de formare a prețurilor la medicamente și dispozitive medicale, precum și garantarea accesibilității acestor produse pentru cetățenii Republicii Moldova.

„În scopul realizării obiectivului propus, instituțiile semnatare vor stabili mecanismele de cooperare și vor asigura schimbul de informații necesare pentru protejarea sistemului financiar al Republicii Moldova de riscurile spălării banilor, precum și asigurării unor investigații financiare aferente tranzacțiilor și activităților suspecte, identificate în domeniul medicamentului și dispozitivelor medicale”, se spune într-un comunicat de presă.

Cristina Pendea 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...