[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important25 August 2020 17:00

(FOTO) Fost vicepreședinte al Parlamentului: Nu am mai condus un Moskvici de ani buni, probabil de prin anii ‘90. Am avut emoții

Valeriu Ghilețchi, fostul vicepreședinte al Parlamentului, a urcat, după vreo trei decenii, la volanul unui automobil de tip Moskvici, care aparține tatălui său, și recunoaște că a avut emoții, informează TRIBUNA.  

„Tata are un Moskvici din 1990. L-a cumpărat până la destrămarea URSS. De 30 de ani conduce același autoturism, ceea ce reprezintă mai mult de o treime din cei 85 de ani ai vieții sale. La începutul verii mașina s-a defectat, iar fără ea tata este ca și fără picioare. Din cauza pandemiei trei luni nu a avut cine să o repare. Datorită însă eforturilor nepotului Alexandru Frai, mașina a fost adusă la Bălți și reparată, iar mie mi-a revenit misiunea să o aduc înapoi acasă la Pînzăreni. Nu am mai condus un Moskvici de ani buni, probabil tot de prin anii 90. Am avut anumite emoții legate de securitate la trafic, dar până la urmă m-am isprăvit, a fost și o călătorie ca în anii buni ai tinereții…”, a mărturisit el, pe Facebook, adăugând: „Cu alte cuvinte, am îndeplinit misiunea cu succes”.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...