[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news12 August 2020 10:45

Deputat al PAS: „Pe cale amiabilă nu se reușește de soluționat problema, pregătim o acțiune colectivă în instanță din numele cetățenilor”

Deputatul fracțiunii Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Galina Sajin anunță că pregătește o acțiune colectivă în instanța de judecată împotriva a două companii aeriene care nu-și onorează drepturile față de consumatori, transmite TRIBUNA.

Deputatul s-a referit la cazurile când cetățenii procură biletele avia, iar acestea sunt anulate din cauza restricțiilor impuse, iar banii nu sunt restituiți.

„Am avut mai multe semnalări. Companiile preferă să comită ilegalitatea, deși sunt obligate să restituie banii consumatorilor. Am cerut companiilor să-și respecte obligațiile legale și să ramburseze complet banii. M-am adresat și Autorității Aeronautice Civile, dar nimic nu s-a schimbat. Pe cale amiabilă nu se reușește de soluționat problema, pregătim o acțiune colectivă în instanță din numele cetățenilor și sperăm că pe această cale oamenii să-și restituie sutele de euro investite”, a spus Galina Sajin.

De asemenea, deputatul propune organizarea consultărilor publice cu reprezentanții din domeniu pentru a soluționa problema.

Cristina Parfeni

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...