[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 August 2020 11:00

Știți care este refrenul preferat al cetățeanului nostru? Răspunsul unui deputat!

Deputata în fracțiunea „Platforma DA”, Maria Ciobanu întreabă: „știți care este refrenul preferat al cetățeanului nostru?”, dar și vine cu un răspuns, informează TRIBUNA. 

„Vă răspund: el/ea n-a făcut nimic! Cred că acestui refren i-a pus temelia omul din politica de pe Bâc. A făcut-o din interes îngust de partid, meschin, crezând sincer că astfel se înalță în ochii cetățenilor pe care îi vrea votanții lui. Eu prefer seara, când mă vâr în pat, să citesc. Rar privesc emisiuni cu invitați drept politicieni și încă mai rar le privesc până la sfârșit. Privitorul ar avea la ce medita, ar putea compara, ar înțelege care au fost realizările, dar și neajunsurile, greșelile, poticnelile și, de ce nu, trădările unui politician, dacă acei care o fac pe analiștii politici, formatorii de opinie, jurnaliștii etc. nu ar fi ghidați de refrenul preferat: NU A FĂCUT NIMIC! Întotdeauna ei scot în evidență anumite deprinderi proaste ale unui politician, deși și unii dintre ei au exact aceleași deprinderi sau altele și mai și… Să nu-mi spuneți că ei nu sunt politicieni, întrucât acest lucru nu este o scuză”, a scris Ciobanu, pe o rețea de socializare.

Potrivit ei, atunci când se gândește la istoria noastră de la Independență încoace, nu poate să nu-și amintească și ceea ce au făcut bine unii lideri de partide, guvernanți, deputați…, în afară de răul pe care ni l-au făcut.

„Pavel Filip în discursul său dezlănțuit din ultima ședință de plen a găsit de cuviință să ne “dumirească”, afirmând că unioniștii au fost plătiți generos de fostul său lider de partid, pentru a protesta. Am știut întotdeauna acest lucru, dar pentru mine era important faptul să se deștepte în cât mai mulți cetățeni de la firul ierbii apartenența la neamul românesc. Rămân pe conștiința fiecăruia mijloacele pe care le folosesc… Eu nu am un alt ideal decât reunificarea neamului românesc, iar regretul meu cel mare e că fiecare lider unionist se crede Messia pe această fâșie de pământ. Aștept emisiuni TV în care politicieni, jurnaliști, liderii de partide etc. să nu se lustruiască pe ei, evidențiind fiecare extraordinarele echipe pe care le au, ci să poată vedea atât lucrurile bune cât și cele rele care au fost făcute și de alții de la declararea Independenței. Numai astfel vom putea să ne mișcăm cu pași concreți în direcția corectă. Greșește amarnic liderul de partid care își imaginează că el este începutul tuturor începuturilor!”, a conchis Ciobanu.

Andriana Cheptine 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...