[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 August 2020 13:45

Cum va arăta scuarul din fața Centrului comercial UNIC după renovare

Curtea Supremă de Justiție a dat câștig de cauză Centrului comercial UNIC în litigiul cu municipalitatea privind terenul aferent.

Calificăm decizia instanței drept una corectă, deoarece înlătură o mare nedreptate ce s-a comis în procesul de înstrăinare de către stat a Centrului comercial.

Totodată, ne exprimăm satisfacția că, începând cu acest moment, putem derula un proiect de reabilitare a scuarului din fața centrului comercial, astfel încât să oferim locuitorilor și oaspeților capitalei un loc în care să poată petrece plăcut timpul liber.

Proiectul a fost elaborat de către renumita companie germană Chapman Taylor. Pentru cei ce doresc să vizualizeze cum va arăta terenul aferent centrului comercial UNIC, atașăm imagini relevante.

Serviciul de presă al Centrului comercial UNIC

Alte știri la rubrica

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...