[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important30 Iulie 2020 10:15

Corneliu Groza: De urgență trebuie achiziționate măști speciale și spray-uri pentru țânțari pentru angajații care patrulează prin lunca râurilor

Ieri, 29 iulie echipa de decizie a Poliției de Frontieră a efectuat o vizită inopinată în Direcția regională Sud, transmite TRIBUNA. 

În cadrul vizitei s-a verificat organizarea activităților din cadrul sediilor Sectoarelor din subordine, cum este asigurată securitatea trafrontalieră pe sectorul verde și în zonele de agrement ce se află în nemijlocita apropiere de hotarul țării și care este atitudinea manifestată față de precauțiunile angajaților în special în punctele de trecere.

În ciuda faptului că fluxul este cu mult mai scăzut făță de aceeași perioadă a anului precedent procesul de lucru este anevoios din cauza măsurile de protecție a polițiștilor de frontieră pentru această perioadă caracteristică cât și a echipamentului suplimentar pe care aceștia îl utilizează.

Au fost inspectate înclusiv și digurile ridicate în sectoarele cu risc sporit de inundații, s-a propus de verificat fortificarea acestora în cooperare cu autoritățile locale și a reprezentanților instituțiilor competente în acest sens. Pentru că siguranța cetățenilor nu constă doar în reținerea infractorilor și supravegherea hotarului ci și în grija populației locale în raport cu calamitățile naturale.

Mai mult, s-a solicitat urgent de achiziționat măști speciale sau spray-uri destinate împotriva țânțarilor pentru angajații care patrulează prin lunca râurilor.

O atenție a fost îndreptată asupra acțiunilor și a procesului de organizare a serviciului pentru următoare perioadă.

Cristina Pendea

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...