[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important10 Iulie 2020 06:30

Noua funcție a fostului ministru Grama. Dezvăluiri din prima sursă - ce l-a determinat să accepte!

Fostul ministrul Agriculturii şi Industriei Alimentare, Eduard Grama ocupă o nouă funcție, în prezent. El este Președintele Asociației Exportatorilor și Importatorilor de Produse Agricole și Cerealiere „Agroceareale”, informează TRIBUNA.  

„Eu activez în domeniul agricol de peste 15 ani. La concret, mai mult în domeniul vinicol, care face parte din agricultură. Fiind cunoscut cu mulți producători agricoli și exportatori, la un moment dat ei au venit cu inițiativa să mă implic in organizarea și dezvoltarea Asociației. Mi s-a părut un proiect foarte interesant și care mă plasează undeva la mijloc, între instituțiile statului și companii private (producători agricoli) și îți permite să dialoghezi cu ambele părți, să faci o punte între aceste 2 părți sociale. Credeți-mă că nu este ușor uneori să faci legătura dată, deoarece gândirea și percepția la aceleași situații sau probleme este total diferită”, a dezvăluit Grama, într-un interviu pentru curentul.md, fiind întrebat ce la determinat să vină la conducerea Asociației.

Totodată, fiind întrebat pe cât de utilă crede ca va fi în această funcție experiența acumulată anterior, Eduard Grama a spus că experiența anterioară este foarte utilă și nemăsurabilă în valori materiale.

„Cum am spus anterior, viziunile și percepțiile sectorului privat sunt diametral opuse viziunilor și percepțiilor instituțiilor statale. Și aici experiența acumulată mă ajută să înțeleg ce își doresс producătorii agricoli, să acționez mai eficient și punctat și să analizez problema după competențe, fără a pierde timp și eforturi”, a mai spus Grama.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...