[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news7 Iulie 2020 12:45

"Pro Moldova" cere Guvernului Chicu să-și retragă asumarea răspunderii 

„Toate forțele parlamentare responsabile trebuie să-și consolideze eforturile pentru a stopa aprofundarea crizei economice și sanitare din Republica Moldova, generată de incompetența și orientarea îngust electorală a Guvernului gestionat de Igor Dodon” – declară președintele “Pro Moldova”, Andrian Candu, informează TRIBUNA.

Tot potrivit lui, după pronunțarea deciziei de astăzi a Curții Constituționale, agenda partidelor de opoziție trebuie să fie concentrată în zona așteptărilor și nevoilor cetățenilor. „Concurența orgoliilor trebuie stopată, deoarece suntem în pragul unor revolte sociale din cauza sărăciei care se aprofundează, precum și a injustiției din țară. Curtea Constituțională a emis o decizie care nu lasă loc de interpretări, din acest moment trebuie încetate exercițiile de ingeniozitate juridică și instalat un Guvern capabil să relanseze economia și să asigure siguranța oamenilor în Moldova”, a mai spus Candu.

În acest fel, “Pro Moldova” cere Guvernului Chicu – „să-și retragă asumarea iresponsabilă din Parlament și să deblocheze activitatea principalelor instituții ale statului”, se arată în comunicatul Pro Moldova.

Mihaela Conovali

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...