[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news6 Iunie 2020 09:30

Majoritatea parlamentară s-a întrunit în ședință cu Președintele țării și miniștri. Detalii!

Progresele înregistrate în îndeplinirea angajamentelor necesare pentru obţinerea tranşei a doua din asistenţa macro-financiară au fost discutate în cadrul şedinţei coaliţiei de guvernare, la care a participat întreg cabinetul de miniştri şi preşedintele ţării, transmite TRIBUNA. 

Majoritatea parlamentară va acorda suport Guvernului pentru aprobarea, în termenii stabiliţi, a tuturor proiectelor necesare.

„Astfel, deputaţii PDM şi PSRM au dat asigurări că sunt gata să aprobe în lectură finală proiectul de lege privind ONG-urile, cu modificările de rigoare, astfel încât orice riscuri de corupţie sau finanţare netransparentă să fie excluse. De asemenea, proiectul privind cetăţenia din investiţii urmează a fi anulat, iar Consiliul Coordonator al Audiovizualului şi Consiliul Concurenţei – auditate”, se spune într-un comunicat de presă.

Deputaţii din majoritatea parlamentară şi membrii Guvernului au menţionat importanţa resurselor financiare, mai ales în contextul crizei provocate de Coronavirus, inclusiv a tranşei a doua în valoare de 30 milioane de euro din partea Uniunii Europene.

„Totodată, premierul Ion Chicu a dat asigurări că, în ciuda crizei legate de COVID-19, situaţia financiar-bugetară se îmbunătăţeşte treptat, după ce în ultimele luni încasările la buget scăzuseră”, se mai spune în comunicat.

Cristina Parfeni 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...