[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important3 Iunie 2020 07:00

A reușit să viziteze aproape toate unitățile militare, de când e ministru! Alexandru Pînzari dezvăluie detalii „din culise”!

Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari susține că, de când a preluat mandatul de ministru al Apărării, a reușit să viziteze aproape toate unitățile militare subordonate Armatei Naționale și Ministerului Apărării, informează TRIBUNA.

„Per general, starea de lucruri este una bună, dacă luăm în calcul și bugetul auster de care dispunem. Cu acest prilej vreau să le mulțumesc comandanților unităților și tuturor militarilor pentru munca și sacrificiul de care dau dovadă în activitate, păstrând chiar și tehnica învechită în stare funcțională. Apreciez comandanții care vin cu propuneri de a îmbunătăți condițiile și starea tehnicii mai învechite. Evident, vom depune efort pentru a îmbunătăți unele aspecte. Aceste subiecte le-am discutat și în cadrul întrevederilor pe care le-am avut până acum cu Ambasadorii SUA, Marii Britanii, României. Mizez pe aceste cooperări în domeniul apărării, astfel încât prin proiecte și inițiative comune să putem contribui la dezvoltarea și modernizarea Armatei Naționale a Republicii Moldova. Instruirea militarilor moldoveni în instituțiile de profil din SUA și alte țări, precum și asistența oferită de partea americană în domeniul logistic și renovarea infrastructurii Armatei Naționale se află printre principalele subiecte pe care le-am discutat deja cu ambasadorii. Din cauza pandemiei de COVID-19 și a măsurilor întreprinse de autorități pentru prevenirea infecției, am fost nevoiți să suspendăm activitățile în acest sens, dar sperăm că, în cel mai scurt timp să le putem continua și să ne putem bucura de rezultate comune”, a dezvăluit Pînzari, în cadrul unui interviu pentru www.realitatea.md.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...