[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news27 Mai 2020 11:30

Platforma „DA” solicită reluarea ședințelor Parlamentului. Andrei Năstase, despre subiectele ce necesită să fie examinate urgent

Platforma „Demnitate și Adevăr” solicită reluarea ședințelor plenare ale Parlamentului pentru constituirea Comisiei de anchetă pentru investigarea faptelor de corupție în care a fost implicat Președintele țării, Igor Dodon, dar și aprobarea în lectură finală a Legii privind organizațiile neguvernamentale, transmite TRIBUNA.

În cadrul unei conferințe de presă, liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase a menționat că Platforma își asumă președinția acestei Comisii.

„Platforma „DA” își asumă președinția acestei Comisii de anchetă, având ca experiență rapoartele fraudei bancare obținute în cadrul Comisiei parlamentare de anchetă privind furtul miliardului, condusă de Alexandru Slusari și Igor Munteanu.

Cerem convocarea Parlamentului pentru aprobarea în lectură finală a Legii privind organizațiile neguvernamentale, ca ultimă condiție pentru debursarea ultimei tranșe din acordul cu UE”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...