[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv23 Mai 2020 06:00

(ACUM UN AN) Şedinţă la Guvern

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 23 mai 2019.

Masă rotundă organizată de Blocul ACUM

Deputații Blocului „ACUM Platforma DA și PAS” au organizat o masă rotundă cu genericul „Provocări în implementarea Legii apelor”.

Un nou festival în RM

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Elena Levițchi-Pahomova, președintele Comisiei mass-media a Consiliului societății civile pe lângă Președintele RM, cu care a discutat despre organizarea Festivalului „TEFI-Sodrujestvo”, în luna septembrie 2019, la Chișinău, sub egida Președintelui RM.

Protestul ACUM

Un flashmob împotriva scumpirii prețurilor a avut loc la Guvern, fiind organizat de deputații Blocului ACUM. În apropiere a fost şi un alt grup de manifestanți, care au protestat împotriva deputaților ACUM.

Vizita Premierului Filip

Premierul Pavel Filip a vizitat satele Donici, Camencea și Sămănanca din Orhei, afectate de inundații, pentru a se documenta la faţa locului asupra situaţiei create.

Şedinţă la Guvern

Prim-ministrul Pavel Filip a convocat o ședință în legătură cu pericolul inundațiilor în urma ploilor abundente în raionul Ștefan Vodă, în special în localitățile din zona limitrofă a râului Nistru.

Almanah Politic – 2019

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...