[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news20 Mai 2020 14:00

Fruntaș al PSRM: „Dacă vor distruge majoritatea parlamentară, vom încerca să facem o nouă majoritate anti-Mafie”

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea afirmă că, dacă va cădea actualul Guvern și nu se reușește formarea altuia, se va merge „la judecata poporului”, transmite TRIBUNA.

Într-o postare pe o rețea de socializare deputatul scrie că poporul va alege cine să-i reprezinte în Parlament – mafia sau cei care sunt alături de oameni.

„…țara nu doarme, Guvernul lucrează să întoarcă Aeroportul Chișinău concesionat ilegal, procurorii independenți avansează în dosarul furtului miliardului și vin cu noi capete de acuzare la adresa capului Mafiei, Plahotniuc, cu noi acuzații la adresa fugarului, Ilan Șor, dar și sunt tot mai aproape de alți foști și actuali demnitari implicați în furtul secolului. Țara nu doarme, iar poporul așteaptă să se facă dreptate după mulți ani când s-a mimat investigarea miliardului, după ce Mafia a pus pe spatele cetățenilor miliardul furat. Țara nu doarme, iar cetățenii așteaptă să fie întors Aeroportul care a ajuns ilegal în aceleași buzunare ale Mafiei.

Nu doarme, însă, nici Mafia, care cumpără deputați ca să distrugă majoritatea parlamentară. Mafia nu doarme niciodată și încearcă să dea jos Procurorul General prin intermediul Curții Constituționale, doar pentru a scăpa de dosarele și pedeapsa meritată. Mafia poate fi învinsă și asta vom face. Dacă vor distruge majoritatea parlamentară, vom încerca să facem o nouă majoritate anti-Mafie, în care să nu se regăsească Candu-Șor, inclusiv pentru a duce la bun sfârșit începuturile bune de lupte cu bandiții. Locul lor este la dubă! Și acolo vor ajunge. Dacă pică actualul guvern și nu se reușește formarea altuia, mergem la judecata poporului, să aleagă cetățenii cine să-i reprezinte în Parlament: cei care sunt alături de oameni, de țară ori Mafia? Noi vom învinge, poporul va câștiga!”, scrie Vlad Bătrâncea.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...