[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news15 Mai 2020 09:45

Premierul Chicu va participa la Summitul extraordinar al prim-miniștrilor statelor membre a Inițiativei Central Europene

Premierul Ion Chicu a anunțat că, astăzi, va participa la Summitul extraordinar al Prim-miniștrilor statelor membre a Inițiativei Central Europene, informează TRIBUNA.

„Subiectul principal – COVID19. Vom face un schimb de opinii privind evoluțiile pandemiei în cele 17 țări ale ICE și măsurilor de recuperare economică din criza provocată de pandemie. În imaginea de mai jos puteți vedea unele date statistice privind numărul de cazuri confirmate de infectare, numărul persoanelor decedate și vindecate, dar și rata deceselor și recuperării în țările ICE. Republica Moldova are una din cele mai reduse rate a mortalității printre pacienții infectați cu COVID19 (3,5%). Este exclusiv rezultatul eforturilor și profesionalismului medicilor și întregului personal medical din țară antrenat în tratarea acestei maladii. Încă o dată vreau să mulțumesc medicilor noștri pentru salvarea vieților cetățenilor Republicii Moldova!”, a scris Chicu, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...