[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 Mai 2020 07:00

Dorin Chirtoacă a dezvăluit ce salariu are în calitate de Președinte al PL, dar și ce afacere are!

Președintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a dezvăluit că, din această calitate, are un salariu de 15 mii de lei, informează TRIBUNA.

„Sunt angajat la PL. Despre salariu… La un moment dat a fost 20 mii lei, după aceea a fost 15 mii lei. La un moment dat a fost 10 mii lei. Acum, îmi pare că, din nou e 15 mii de lei. Da, e salariu în calitate de președinte al PL. Noi avem vreo 6-7 angajați la PL. Cândva erau mai mulți, acum sunt mai puțini. Salariul în partid, în mediu, este între 5-10 mii lei. Salariul meu a ajuns la un moment data la 20 mii lei, ulterior – 15 mii, fiindcă nu am fost angajat câteva luni. Atunci ca să existe o medie de 10 mii de lei anual câteva luni este mai mare. Cel mai probabil că voi reveni tot la 10 mii peste o lună sau două, ca să avem o medie lunară de 10 mii lei”, a explicat Chirtoacă, într-un interviu pentru „GALBEN” pe Youtube.

Fiind întrebat despre afaceri personale, Dorin Chirtoacă a spus că nu are.

„Avem afacerea asta cu apa minerală. Este afacerea familiei, taică-miu și cu fratele meu sunt asociați. La un moment dat cota care aparține tatălui va trece la mine. Demult se vorbește să mergem la notar. Apa este adusă din România și distruibuită aici în magazine, restaurante. Activități care țin nemijlocit de mine – nu am nici un fel de afaceri”, a mai spus Chirtoacă.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...