[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news3 Aprilie 2020 11:00

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare a vizitat localitatea Varnița, blocată parțial de autoritățile de la Tiraspol, sub pretextul carantinei

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a vizitat localitatea Varnița, blocată parțial de autoritățile de la Tiraspol, sub pretextul carantinei, după ce două persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus COVID-19. Cristina Lesnic s-a documentat la fața locului, inclusiv în cartierul Nordic, care sunt impedimentele de circulație create pentru locuitorii satului și cum este asigurat accesul populației la medicamente, informează TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul discuțiilor cu reprezentanții administrației publice locale și a Oficiului ombudsmanului din Varnița, s-a constatat că farmaciile din localitate au fost redeschise abia la 1 aprilie, după ce s-a permis circulația personalului acestora.

Vicepremierul a vizitat și Centrul medicilor de familie pentru a verifica accesul persoanelor asigurate de pe ambele maluri ale Nistrului la servicii medicale și situația circulației medicilor în Zona de securitate.

Totodată, Cristina Lesnic a verificat cum sunt transmise rețetele pentru medicamentele compensate.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...