[ X ]
[ X ]
Exclusiv25 Martie 2020 09:00

(ACUM UN AN) Anunțul SIS

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 25 martie 2019.

Discuția lui Igor Dodon cu Peter Michalko

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Peter Michalko, Şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova. În cadrul dialogului, s-a făcut un schimb de opinii cu privire la situația din RM și din regiune.

Anunțul SIS

Serviciului de Informaţii şi Securitate a anunţat că a emis, pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pe un termen nedeterminat, „cod albastru de alertă teroristă”.

Invitația Președintelui

În cadrul unui briefing, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a invitat la dialog liderii partidelor care au acces în Parlament, în urma alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019, pentru a stabili evoluţia din continuare a situaţiei politice.

Solicitarea PSRM

Consilierul fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul Municipal Chișinău, Eugenia Ceban, a venit cu un apel către Regia Transport Electric – ca să prelungească termenul de valabilitate a abonamentelor vechi pentru călătoria cu transportul public pentru pensionari și pentru persoanele cu dizabilități.

Decizia socialiştilor

În cadrul unei şedinţe, conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a analizat invitația Președintelui Igor Dodon şi a decis să participe la consultările post-electorale inițiate de către șeful statului.

Discuția Președintelui cu Ambasadorul Franței

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Le Deunff, în cadrul căreia s-a făcut un schimb de opinii cu privire la aprofundarea relațiilor bilaterale în toate domeniile de interes reciproc.

Almanah Politic – 2019 

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...