[ X ]
[ X ]
Exclusiv24 Martie 2020 09:00

(ACUM UN AN) Şedinţa CPN al PLDM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 24 martie 2019.

Mesajul Zinaidei Greceanîi

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a venit cu un mesaj de felicitare pentru locuitorii orașului Lipcani, raionul Briceni, cu prilejul celei de-a 75-a aniversări de la eliberarea orașului de sub ocupație fascistă.

Şedinţa CPN al PLDM

Partidul Liberal Democrat din Moldova și-a convocat Consiliul Politic Național. În cadrul ședinței, a fost votată noua componenţă a Biroului Permanent Central, modificată componența Consiliului Politic Național şi au fost aleşi noii vicepreşedinţi.

Cadoul familiei prezidențiale

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă a țării, Galina Dodon, au îndeplinit cel mai mare vis al familiei Onofrei din localitatea Alava, raionul Ștefan Vodă – cel de a avea propria locuință.

Președintele Dodon – la Mănăstirea din Hagimus

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, în Duminica a II-a din Postul Mare a Sf. Ierarh Grigorie Palama, a vizitat Mănăstirea de maici „Sf. Mironosițe Marta și Maria” din satul Hagimus, Căușeni.

Almanah Politic – 2019 

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...