[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv15 Februarie 2020 06:00

(ACUM UN AN) Dezminţirea Maiei Sandu

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 15 februarie 2019.

Angajamentul PSRM

În cadrul unei conferințe de presă, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova s-a angajat ca, imediat ce va câștiga alegerile parlamentare, să redreseze situația din sistemul educațional.

Mesajul lui Igor Dodon

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a încheierii retragerii trupelor sovietice de pe teritoriul Afganistanului.

Conferinţa lui Călin Vieru

Candidatul independent la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscripția nr. 33, Călin Vieru, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre actorii politici din campania electorală.

Dezminţirea Maiei Sandu

În cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a dezminţit că ar fi lesbiană, acuzând guvernarea că intenţionat a difuzat această ştire eronată despre ea.

Cercetarea CReDO

Centrul de Resurse pentru Drepturile Omului a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că desfășoară o cercetare asupra caracterului liber și corect al campaniei electorale a alegerilor parlamentare.

Raportul ADEPT

Asociația pentru Democrație Participativă „ADEPT” a lansat Raportul principalelor promisiuni și realizări făcute de către concurenții electorali în perioada 2014-2018.

Cererea PL – respinsă

Curtea de Apel a respins cererea liberalilor, prin care aceştia au cerut excluderea socialiştilor din cursa electorală, pentru că Preşedintele Igor Dodon i-ar fi promovat în campanie.

Arestul lui Gheorghe Petic – prelungit

Instanţa de judecată a prelungit cu 30 de zile arestul președintelui organizației teritoriale Ungheni a Platformei DA, Gheorghe Petic.

Briefing-ul Tatianei Platon

Tatiana Platon, candidatul Partidului politic Şor pentru circumscripţia 50 – Europa, a susţinut un briefing, în cadrul căruia şi-a anunţat priorităţile.

Priorităţile lui Grigore Novac

Grigore Novac, candidatul PSRM în circumscripţia 31, a susţinut o conferinţă de presă, în cadrul căreia a prezentat priorităţile programului său electoral.

Vlad Plahotniuc – la Nisporeni

Preşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a discutat cu locuitorii din satele Brătuleni, Boldureşti, Bărboieni şi Valea Trestieni din raionul Nisporeni.

Consultările informale ale Preşedintelui

În cadrul Conferinței Internaționale de Securitate de la München, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut consultări informale în cursul unei mese rotunde dedicate situației din Republica Moldova.

Almanah Politic 2019

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...