[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news3 Februarie 2020 15:45

Președintele Legislativului a purtat discuții cu președintele Consiliului Concurenței. Detalii!

Speakerul Zinaida Greceanîi s-a întâlnit, astăzi, cu Marcel Răducan, președintele Consiliului Concurenței – autoritate publică autonomă, responsabilă faţă de Parlamentul Republicii Moldova.

După cum informează TRIBUNA, la întrevedere a fost prezent Vladimir Golovatiuc, președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe.

„Președintele Consiliului Concurenței a prezentat raportul preliminar cu privire la activitatea instituției în 2019 și a reliefat, succint, dificultățile cu care se confruntă această autoritate. A fost menționată necesitatea activizării colaborării cu alte organe abilitate pentru a eficientiza activitatea instituției îndreptată spre asigurarea respectării legislației în domeniul concurenței. Zinaida Greceanîi l-a asigurat pe președintele Consiliului de susținerea și deschiderea deplină din partea Parlamentului și a reiterat că la baza activității instituției trebuie să fie legalitatea și corectitudinea, iar obiectivul final – protecția concurenței loiale și intereselor consumatorului”, se spune în comunicat.

În contextul lansării sesiunii de primăvară a forului legislativ, speakerul Zinaida Greceanîi desfășoară întrevederi cu reprezentanții instituțiilor care raportează Parlamentului, pentru identificarea problemelor și priorităților pe termen mediu.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...